Nikon Imaging | Україна | Європа

21.02.2013

Я НОВА NIKON D7100

Компанія Nikon презентує нову аматорську фотокамеру Nikon D7100 формату DX із роздільною здатністю 24,1 мегапікселя. Відчуйте прилив адреналіну, знімаючи за допомогою цієї надійної та портативної фотокамери. З цією напрочуд легкою та компактною фотокамерою, оснащеною безліччю функцій і надзвичайно міцним корпусом, можна бути впевненим у гарантовано відмінних результатах. Професійна 51-точкова система АФ допоможе вам втілити в життя ваші ідеї та отримати надзвичайно деталізовані нерухомі зображення та яскраві і чіткі відео у форматі HD.

Напрочуд легка, компактна і надійна, оснащена широким набором функцій і надзвичайно міцним корпусом, вона забезпечує чудову якість зйомки у форматі DX. З цією фотокамерою ви досягнете нових вершин майстерності. Навіть за умови відсутності оптичного фільтра розмивання меж датчик КМОН формату DX фотокамери D7100 максимально повно використовує доступні 24,1-мегапікселя, забезпечуючи відтворення навіть найтонших текстур із надзвичайно високою роздільною здатністю. 51-точкова система автофокусування (АФ) дає змогу на професійному рівні здійснювати швидку й точну зйомку. Ця високотехнологічна цифрова дзеркальна фотокамера з одним об’єктивом непроникна для вологи та пилу, а також стійка до ударів, адже її верхня та задня кришки виготовлені з магнієвого сплаву. Модель пропонує можливість неперервної зйомки зі швидкістю 6 кадр./с і додатковий телефотоефект завдяки інноваційній функції 1,3-кратного обтинання. Завдяки широкому діапазону чутливості ISO (100–6400) ви отримаєте чудові результати навіть за умов недостатнього освітлення та під час зйомки об’єктів, що швидко рухаються.

Знімайте за допомогою видошукача чи в режимі «live view», застосовуйте спеціальні ефекти в режимі реального часу для фото чи відео у форматі Full HD, надсилайте зображення за допомогою безпроводового* зв’язку на інтелектуальний пристрій та публікуйте їх у соціальних мережах – фотокамера D7100 гарантує вам повний контроль над процесом зйомки, де б ви не були і що б не робили.

• 24,1-мегапіксельний датчик КМОН формату DX: без оптичного фільтра розмивання меж: забезпечує надзвичайну чіткість зображення в найтонших деталях.
• Процесор обробки зображень EXPEED 3 гарантує швидкісну обробку знімків, точне кольоровідтворення та вдосконалену функцію зменшення шуму.
• Чутливість ISO 100–6 400 з можливістю збільшення до 25 600 одиниць: для високої продуктивності в умовах недостатнього освітлення.
• Професійна система АФ: використовує 51 точку фокусування, 15 із яких – перехресні, забезпечуючи швидке й точне автофокусування.
• Неперервна зйомка зі швидкістю 6 кадр./с гарантує вдалу зйомку динамічних сюжетів.
• Функція 1,3-кратного обтинання розширює можливості формату DX, а також пропонує додатковий телефотоефект, високу швидкодію (до 7 кадр./с) і надшироке покриття системи АФ.
• 2 016-піксельний RGB-датчик вимірювання із системою розпізнавання сюжетів: забезпечує високоточне вимірювання експозиції, оптимізуючи характеристики режимів автоматичної експозиції, автофокусування та автоматичного балансу білого для отримання найточніших результатів.
• Відеозйомка у форматі Full HD: у режимі 1080p з частотою до 60i/50i і 30p/25p/24p для створення плавних відеозаписів.
• Високопродуктивний видошукач: із практично 100 % покриттям кадру й 0,94-кратним збільшенням.
• 1 229 000-точковий яскравий РК-дисплей забезпечує широкий кут огляду діагоналлю 8 см/3,2 дюйма.
• Зручність і портативність: потужні функції в компактному корпусі вагою всього 675 г.
• Міцний корпус із кришками з магнієвого сплаву непроникний для пилу та вологи, стійкий до впливу погодних умов.
• Подвійні гнізда карт пам’яті SD: дають змогу знімати ще більше, виконуючи резервне записування, або окремо зберігати файли у форматах RAW та JPEG.
• Функції доступності: удосконалена кнопка «і» та точковий баланс білого для швидкого й точного налаштування балансу білого в режимі «live view».
• Функція «Активний D-Lighting» зберігає деталі освітлених і затінених ділянок, створюючи збалансовані зображення.
• У режимі «HDR» (широкого динамічного діапазону): фотокамера створює два знімки протягом одного спуску затвора для отримання деталізованого зображення висококонтрастного сюжету.
• Режим ефектів: дає змогу застосовувати вибрані спеціальні ефекти в режимі «live view» до нерухомих зображень і відеозаписів.
• Безпроводове підключення*: сумісність із мобільним адаптером WU-1a
• Об’єктиви NIKKOR: із визнаними об’єктивами NIKKOR ви можете в повній мірі скористатися перевагами фотокамери для створення виняткових зображень – 24,1 мегапікселя та режимом 1,3-кратного обтинання. А також насолодитися портативністю об’єктивів DX.
• Дистанційна зйомка: із легкістю керуйте основними функціями фотокамери віддалено за допомогою безпроводових приймачів-передавачів WR-R10 і нового WR-1, а також безпроводового передавача WR-T10 (постачаються окремо).

* Прилад сумісний з інтелектуальними пристроями під керуванням ОС iOS™ і Android™. Для використання цієї функції потрібна програма Wireless Mobile Utility, яку можна завантажити безкоштовно на сайтах Google Play™ або Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube та інші марки є торговельними марками Google Inc.